today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Π.Πολάκης: Ήμουν θύμα μπούλινγκ- Ευχαριστώ τους Χανιώτες που με εξέλεξαν βουλευτή

Θύμα μπούλινγκ δηλώνει μέσω ανάρτησης του στο Facebook ο νεοεκλεγείς βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, τέως υφυπουργός υγείας Παύλος Πολάκης στο περιθώριο των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Ο κος Πολάκης ο οποίος προχώρησε στην ανάρτηση αυτή για να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους που τον ανέδειξαν ως βουλευτή Χανίων,κάνει λόγο για εκλογή- προσωπική δικαίωση καθώς μετά τον τέως Πρωθυπουργό ήταν το πρόσωπο που δέχτηκε όπως  έγραψε χαρακτηριστικά “το μεγαλύτερο προσωπικό μπούλινγκ, την περισσότερη λάσπη, την πιο αισχρή στοχοποίηση.

Εκτός των άλλων τόνισε πως τα εκλογικά ποσοστά που κατάφερε να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ τον αναδεικνύουν ως ηγετική προοδευτική δύναμη, δημοκρατικής, αριστερής παράταξης της χώρας η οποία ασκώντας αντιπολίτευση θα συνεχίσει να μάχεται για τα διαφυλάξει τις κατακτήσεις που πέτυχε κυβερνώντας

Επιπρόσθετα αναφέρθηκε στην προσπάθεια για αντιστοίχιση με την κοινωνία και εκ νέου επάνοδο.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !!!

Με τιμήσατε όλοι…, Aποκορωνιώτες, Κισαμίτες, Πλατανιανοί, Σεληνιώτες, Σφακιανοί, Χανιώτες. Κι εγώ από τη θέση που μας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός θα συνεχίζω να παλεύω για τα δίκια του τόπου μας, για τους αδύναμους για τους εργαζόμενους για το λαό !

Το 31,5-32% που μας έδωσε ο ελληνικός λαός, μας αναδεικνύει στην ηγετική δύναμη της προοδευτικής, δημοκρατικής, αριστερής παράταξης του τόπου !

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διαφυλαχθούν οι κατακτήσεις που πετύχαμε, να μην εφαρμόσει το νεοφιλελεύθερο Πρόγραμμα του “νόμου και της τάξης και των ιδιωτικοποιήσεων” η ΝΔ του Μητσοτάκη.

ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ, να ετοιμαστούμε για να ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!!

Το αποτέλεσμα στα Χανιά και στην Κρήτη ήταν και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, καθώς μετά τον Αλεξη Τσιπρα, ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπουλινγκ, την περισσότερη λάσπη, την πιο ΑΙΣΧΡΗ στοχοποίηση.

ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ