today-is-a-good-day
20 C
Athens

Γιάνης Βαρουφάκης: Προχωράμε

Γιορτή της δημοκρατίας χαρακτήρισε ο επικεφαλής της παράταξης Μέρα 25, Γιάνης Βαρουφάκης την ημέρα των εκλογών προσθέτοντας πως σε κάθε περίπτωση η άσκηση των εκλογικών δικαιωμάτων μια φορά στα τέσσερα χρόνια δεν είναι η μοναδική υποχρέωση, “δεν αρκεί” όπως είπε χαρακτηριστικά για να καταλήξει στο ότι η Δημοκρατία ανήκει σε αυτούς που έχουν το κουράγιο να την υπερασπιστούν ψηφίζοντας στη βάση των κομμάτων που θεωρούν ότι εκφράζουν τις απόψεις και τις στάσεις τους.

Παράλληλα, επιδοκίμασε όχι μόνο όσους ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα αλλά και όσους εκτίθενται και παρουσιάζουν τις ιδέες τους μέσα από το να κατεβαίνουν στις εκλογές.

“Προχωράμε”, τόνισε αποχωρώντας από το 2ο Δημοτικό σχολείο Παλαιού Φαλήρου από όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Ιδιαίτερα ευδιάθετος ο κος Βαρουφάκης μάλιστα σχολίασε πως ψήφισε πολύ γρήγορα και πως εν συνεχεία θα μεταβεί με την σύζυγο του Δανάη στο εκλογικό κέντρο όπου ψηφίζει για να ασκήσει και εκείνη το εκλογικό της δικαίωμα και έπειτα θα μεταβούν στο αεροδρόμιο για να παραλάβουν την κόρη τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ