today-is-a-good-day
20.6 C
Athens

Εντυπωσίασε το 7ο Protergia Athens Street Pole Vault στο Ζάππειο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25/6/2019 το 7ο Protergia Athens Street Pole Vault στο Ζάππειο. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικράτησαν στην αρχή της εκδήλωσης, λόγω του αέρα που φύσαγε δυσκολεύοντας αρκετά τους αθλητές, ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας με πολλά ρεκόρ!

Στον φετινό αγώνα, οι συμμετέχοντες ήταν αποκλειστικά άνδρες ενώ παρόντες ήταν κορυφαίοι άλτες του επί κοντώ σε παγκόσμιο επίπεδο όπως οι Λίσεκ, Βογιεκόβσκι, Φιλιππίδης, Καραλής, Γιάκομπσον.

Ο Πολωνός Πιόρτ Λίσεκ έσπασε το ρεκόρ της διοργάνωσης ξεπερνώντας τα 5,84, ενώ πολύ καλή εμφάνιση είχε και ο Εμμανουήλ Καραλής που ήρθε δεύτερος με άλμα 5.71, πέμπτη επίδοση στην καριέρα του. Ο Κώστας Φιλιππίδης είχε επίσης καλή εμφάνιση, ήρθε τρίτος με άλμα στα 5.61μ.

Το 7ο Protergia Athens Street Pole Vault διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων.

Ονομαστικός χορηγός της διοργάνωσης ήταν η Protergia, στο περίπτερο της οποίας οι αγαπημένες πρωταθλήτριες Σοφία Ρήγα και Λίλη Αλεξούλη υποδέχτηκαν το κοινό και φωτογραφίστηκαν μαζί του. Ο κόσμος είχε, επίσης, την δυνατότητα να μπει σε κλήρωση για να κερδίσει ένα ηλεκτροκίνητο πατίνι.

Η Protergia πιστεύει στον αθλητισμό και αναγνωρίζει την σημαντικότητα του για όλους, για αυτό και τα τελευταία χρόνια προωθεί και στηρίζει έμπρακτα εκδηλώσεις που προάγουν τέτοια πρότυπα.

Η Protergia είναι ο Τομέας Ηλεκτρισμού και Φυσικού Αερίου της εταιρείας MYTILINEOS και πιο αξιόπιστους πάροχος φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ρεύματος στην Ελλάδα, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες σε πάνω από 150.000 νοικοκυριά, επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ