today-is-a-good-day
18.3 C
Athens

Θα ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα. Γίνεται!

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης γράφει στο ThePresident

Γυρίζουμε σελίδα και χτίζουμε μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή Ελλάδα. Θα ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα ώστε να γυρίσουν τα παιδιά μας πίσω και να έχουν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες προοπτική και μέλλον. Καμία έκπτωση στην αποκατάσταση και στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου. Μόνο με υψηλό βιοτικό επίπεδο νικιέται ο ρατσισμός των χαμηλών προσδοκιών, όπου όλοι σύρονται προς τα κάτω για είναι εξαρτώμενοι και χειραγωγημένοι.

Γράφει ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και υποψήφιος Βουλευτής Βορείου Τομέα Β’ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης

Το διακύβευμα των εκλογών της 7η Ιουλίου είναι η αυτοδυναμία, η ισχυρή λαϊκή εντολή που θα διεκδικήσουμε και πιστεύω ότι θα λάβουμε. Το δίλημμα είναι μεταξύ της οπισθοδρόμησης, της φτωχοποίησης, της μισαλλοδοξίας και του διχασμού που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της φωτεινής μέρας που ξημερώνει με κανονικότητα, ευημερία, ασφάλεια, εμπιστοσύνη με ισχυρή ανάπτυξη και επενδύσεις.

Δεν είναι υπερβολή, αλλά στον δρόμο της αναδιάταξης η κοινωνία είναι ήδη αισιόδοξη. Ο κόσμος αισθάνεται ήδη πιο ασφαλής, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα εκλογές. Δεν υπάρχει κανείς που να μην αποδέχεται ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι νικήτρια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο αυριανός πρωθυπουργός. Αλλά η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να ξαναγεμίσει στις 7 Ιουλίου. Στο μοναδικό ευρωπαϊκό κράτος με capital controls δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος.

Η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή που θα ανοίξει ένα νέο κύκλο για να ξαναφτιάξει τη χώρα, μετά το μπάχαλο που προκάλεσε στην Ελλάδα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Για να συνεχίσει την προσπάθεια που είχε ξεκινήσει ο Αντώνης Σαμαράς και δεν τον άφησαν, ρίχνοντάς τον από την εξουσία. Οφείλουμε να συμβάλλουμε στην βελτίωση της καθημερινότητας όλων των πολιτών, ώστε να πάψουν τα αυτονόητα, τα ελάχιστα να είναι πολυτέλεια. Αυτά που σε άλλες προηγμένες χώρες θεωρούνται δεδομένα και εδώ άπιαστο όνειρο, θέλουμε και στην Ελλάδα να γίνουν δεδομένα. Ψηλότερα μαζί. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα και θα το κερδίσουμε. Αξίζουμε όλοι κάτι καλύτερο, από αυτό που ζήσαμε. Η Ελλάδα πήγε τρομακτικά πίσω με το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο και τις τρομακτικές συνέπειες του.

Η οικονομική ανακούφιση και η άνοδος του βιοτικού επιπέδου όλων των πολιτών είναι προτεραιότητα μας. Η επόμενη μέρα θα είναι σίγουρα καλύτερη. Το μέλλον θα είναι γεμάτο φως. Σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε. Θα φτιάξουμε μια καλύτερη Ελλάδα. Γίνεται!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ