today-is-a-good-day
24.2 C
Athens

Ο Ράφα Ναδάλ ανοίγει κέντρο τέννις στη Β.Ελλάδα

Αποκλειστικό

Όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η Le Figaro στις στις αθλητικές της σελίδες, ο μύθος του τέννις Rafael Nadal είναι έτοιμος να ανοίξει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Χαλκιδικής στο πολυτελές Sani resort το τρίτο κέντρο τένις μετά τη Μαγιόρκα και το Μεξικό.

Ο διευθυντής του πολυτελούς θερέτρου Ανδρέας Ανδρεάδης δηλώνει -μεταξύ άλλων- ότι η νοοτροπία του μεγάλου τενίστα συνάδει με τη φιλοσοφία τους και ότι είναι πολύ περήφανοι γι’ αυτή τη συνεργασία.

Επισημαίνεται ότι για τους καλοκαιρινούς μήνες δεν υπάρχει πλέον διαθεσιμότητα για συμμετοχές και θα πρέπει κανείς να περιμένει μέχρι τον Οκτώβριο για να μπορέσει να παρακολουθήσει τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για το τένις από τους εκπαιδευτές που έχουν όλοι τους περάσει πρωτίστως από ανάλογα σεμινάρια στην ακαδημία του Nadal στη Μαγιόρκα για δύο μήνες.

Το δημοσίευμα το οποίο αποτελεί ύμνο για τις ομορφιές της Χαλκιδικής, επισημαίνει ότι μπορεί κανείς να επωφεληθεί από το ειδυλλιακό τοπίο των επτά χιλιομέτρων λευκής άμμου και κρυστάλλινων νερών, συνδυάζοντας διακοπές και τένις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ