today-is-a-good-day
17.4 C
Athens

Κ.Παπακώστα: Ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο…

«Η δική μου πολιτική προσέγγιση είναι ότι εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πολίτες το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ώστε ούτε ένας πολίτης να μη διακατέχεται από αίσθημα ανασφάλειας», δηλώνει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Έθνος» η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθήνας Κατερίνα Παπακώστα.

Η κ. Παπακώστα συμπληρώνει ότι «η Ελληνική Αστυνομία δρα καθημερινά με επαγγελματισμό και μεθοδικότητα, έχει εξαρθρώσει μεγάλα κυκλώματα βαριάς εγκληματικότητας και έχει αποδώσει στους πολίτες χώρους όπως το Πεδίον του Άρεως, το λόφο Φιλοπάππου και την ΑΣΟΕΕ».

Τέλος, αναφερόμενη στο διακύβευμα των εκλογών η κ. Παπακώστα σημειώνει: «Οι πολίτες έχουν να επιλέξουν μεταξύ δύο προτάσεων διακυβέρνησης οι οποίες συγκρούονται. Η πρώτη αφορά στο στρατόπεδο των κοινωνιστών, στο οποίο είμαι στρατευμένη από επιλογή, επειδή θέτει στο επίκεντρο των πολιτικών του τον άνθρωπο, την ευημερία και την ανάπτυξη της μεσαίας τάξης και όλης της κοινωνίας. Η δεύτερη πρόταση είναι το στρατόπεδο του κυνισμού, το οποίο προτάσσει το συμφέρον των λίγων και όχι των πολλών με μια συνταγή η οποία γονάτισε τη μεσαία τάξη και το κοινωνικό κράτος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ