today-is-a-good-day
22.8 C
Athens

Βαριές κατηγορίες μεταξύ Βαξεβάνη και ΕΦΣΥΝ

Βαριές κουβέντες ανταλλάσσουν μέσω των κοινωνικών δικτύων και των μπλογκ που διατηρούν η εμβληματική εφημερίδα ΕΦΣΥΝ που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ και ο Κώστας Βαξεβάνης που επίσης ταυτίζεται με το απερχόμενο κυβερνητικό κόμμα.

Αιτία μια ανάρτηση του εκδότη του ντοκουμέντο  στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία κατηγορούσε την εφημερίδα των Συντακτών επειδή περιέλαβε στην έκδοσή της το πρόγραμμα της Ν.Δ. ως διαφημιστικό υλικό. Μάλιστα ο Κ.Βαξεβάνης, για να ενισχύσει την καταγγελία του δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ψευδώς το επιχείρημα ότι το πρόγραμμα της Ν.Δ. καλύπτει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα και για υψηλό οικονομικό αντάλλαγμα.

Η εφημερίδα απάντησε με σφοδρότητα στον εκδότη του ντοκουμέντο εγκαλώντας τον Κώστα Βαξεβάνη για πλαστογραφία, προβοκάτσια και κατάφωρη παραβίαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Στους πρωτοφανείς αυτούς χαρακτηρισμούς ανταπάντησε μέσω του μπλογκ του ντοκουμέντο ο εκδότης του, ζητώντας συγγνώμη για την φωτογραφία που ανήρτησε, βγάζοντας το παράπονό του για το γεγονός ότι η εφημερίδα του είναι η μόνη που δεν επελέγη από τη Ν.Δ.για τη διαφημιστική της καμπάνια, και αναφέροντας ένα περιστατικό περί δημοσιογράφων, ρουφιάνων και προβοκατόρων που συνέβη σε κάποια παλαιότερη εφημερίδα.

Προφανώς η γκρίνια για τις επιδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ επηρεάζουν και τα ΜΜΕ που κινούνται στον χώρο του με αποτέλεσμα να παρατηρούνται τα φαινόμενα αυτά των αλληλοκατηγοριών και καρφωμάτων…

Να σημειωθεί ότι ο Κ.Βαξεβάνης είχε απασχολήσει και τις προηγούμενες μέρες την επικαιρότητα, όταν επιτέθηκε σε εταιρία πίτσας, θεωρώντας ότι η καμπάνια της έκρυβε υπονοούμενα κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ίσως η συνέχεια που θα ακολουθήσει τις εκλογές, να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ