today-is-a-good-day
16.8 C
Athens

Κ. Μητσοτάκης: Η καταστροφή που συνέβη στη ΔΕΗ δεν έχει προηγούμενο

Στις «νάρκες» που θα έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση της ΝΔ εφόσον εκλεγεί, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνέντευξη του στην Καθημερινή της Κυριακής.

Εστίασε στη ΔΕΗ, τονίζοντας  ότι η «καταστροφή που συνέβη δεν έχει προηγούμενο». Εννοείται πως η ΝΔ, πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, θα διασώσει τη ΔΕΗ, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν μπορεί να μην ελεγχθούν όσοι κατέστρεψαν οικονομικά τη μεγαλύτερη εταιρεία της χώρας

Φειδωλός ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσον αφόρα το υπουργικό συμβούλιο που θα συγκροτήσει, τονίζοντας ότι τον ενδιαφέρει μόνο «ποιος μπορεί να κάνει τη δουλειά». Επισήμανες  πάντως ότι ο ίδιος δεν θα αναλάβει κανένα υπουργείο, και ότι θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία του έργου των υπουργών του.

Ο πρόεδρος της ΝΔ προανήγγειλε εξάλλου τη σύσταση Εθνικής Επιτροπής, με πρόσωπα εγνωσμένου κύρους από την επιστημονική και εκπαιδευτική κοινότητα, η οποία θα προετοιμάσει το 2021, τη χρόνια που θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Όπως διευκρίνισε, θα διοργανωθούν εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό με κεντρικό στόχο να συστήσουμε ξανά μια αναγεννημένη Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

 

Sourceskai

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ