today-is-a-good-day
20.1 C
Athens

Το νέο ξεχωριστό βίντεο του Θ.Ρουσόπουλου

«Στις πιο δύσκολες στιγμές πρέπει να συνεχίζουμε να προχωράμε. Γιατί μόνο έτσι έρχεται η δικαίωση», με αυτό το σύνθημα, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, διεκδικεί την ψήφο στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, υποψήφιος με τη ΝΔ στο Βόρειο Τομέα, και μέτρ της επικοινωνίας, επιχειρεί την επάνοδό του στην Βουλή και εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί ένα βίντεο με ξεχωριστές στιγμές του ίδιου από την πολιτική και δημοσιογραφική του σταδιοδρομία. Ξεχωριστή στιγμή αυτή μαζί με τους αστροναύτες ενώ πετάει μαζί τους στην στρατόσφαιρα σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας. Και μαζί τα στιγμιότυπα από τις συναντήσεις του με προσωπικότητες από το διεθνή πολιτικό στίβο, τον Κόφι Ανάν, τον Γιάσερ Αραφάτ, τον Τόνι Μπλερ, τον Μπίλ Κλίντον, τον Τζόρτζ Μπους, αλλά και στιγμιότυπα από τις συναντήσεις του με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Βίντεο: Το προεκλογικό σποτ του Θεόδωρου Ρουσόπουλου για τις βουλευτικές εκλογές 2019
«Στη ζωή μου ένα πράγμα δεν σταμάτησα να κάνω ποτέ. Να προχωράω. Και όσο προχωρούσα, τα βήματά μου με έφεραν κοντά στις σημαντικότερες προσωπικότητες της εποχής. Σε ιδέες διαχρονικές αλλά και πρωτοποριακές, σε αλήθειες και καταστάσεις που μπορεί να ζούμε όλοι αλλά λίγοι προσπάθησαν να αλλάξουν. Σε οράματα που με πολύ κόπο έγιναν επιτεύγματα. Το πιο πολύτιμο, όμως, σε αυτή τη διαδρομή, είστε εσείς. Εσείς που επιλέξατε, εργαστήκατε και τολμήσατε να συνεχίσετε, με όποιο κόστος. Εσείς που ξέρατε ότι στις πιο δύσκολες στιγμές, πρέπει να συνεχίσουμε να προχωράμε γιατί μόνο έτσι έρχεται η δικαίωση. Τώρα, για μια ακόμη φορά σας καλώ να προχωρήσουμε μαζί. Για να δώσουμε τη δύναμη σε όλα αυτά που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας. Από τώρα. Πάμε Βόρεια».


Ο κ. Ρουσσόπουλος, με την καμπάνια του, αναβάθμισε την πολιτική επικοινωνία στην Ελλάδα, πιστοποιώντας ότι είναι ένας από τους κορυφαίους στην Ελλάδα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ