today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Γ.Μπαλάφας: Η φορολογία είναι εργαλείο δικαιοσύνης και ανάπτυξης

«Κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότερο η ΝΔ αποκαλύπτεται: κατάργηση επιδομάτων, μείωση συντάξεων, κατάργηση εργατικών δικαιωμάτων, μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις, απόλυση συμβασιούχων, στήριξη της ιδιωτικής ασφάλισης, ιδιώτες σε κάθε κερδοφόρο δραστηριότητα και υπονόμευση του Δημοσίου»: όλα τα παραπάνω καταλογίζει στην αξιωματική αντιπολίτευση, ο Γιάννης Μπαλάφας, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο Νότιο Τομέα Αθήνας, σε συνέντευξή του στην «Αυγή».

Στον αντίποδα, «εμείς στηρίξαμε το δημόσιο τομέα και δημιουργήσαμε εκατοντάδες χιλιάδες νέες και αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας όπως προκύπτει από τα δημόσια στοιχεία. Φροντίσαμε να επανεργοποιηθεί ο θεσμός των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Έτσι θα συνεχίσουμε. Η μεγάλη μάχη τώρα θα πρέπει να επικεντρωθεί στη νέα γενιά και στον επαναπατρισμό όλων αυτών των επιστημόνων και εξειδικευμένων εργατών που ξενιτεύτηκαν».

Όπως υπογραμμίζει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γ. Μπαλάφας, «η φορολογία είναι εργαλείο δικαιοσύνης και ανάπτυξης, και όχι στήριξης του μεγάλου πλούτου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ