today-is-a-good-day
17.6 C
Athens

Εντυπωσιακή πρώτη του Νίκου Ρωμανού

Την πρώτη του, μεγάλη προεκλογική εκδήλωση πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης, στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο της Κηφισιάς, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Νίκος Ρωμανός.

Σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα με πάνω από χίλιους φίλους και υποστηρικτές του που γέμισαν το στάδιο, ο κ. Ρωμανός ανέβηκε στο βήμα και μίλησε από στήθους, ξεσηκώνοντάς τους με το πάθος και την αμεσότητά τους. Ζήτησε τη στήριξή τους και τον πρώτο από τους τέσσερις σταυρούς των πολιτών στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Βόρεια. «Ανανέωση στην πράξη» είναι το κεντρικό σύνθημα του κ. Ρωμανού στην πορεία προς τις κάλπες, μιας και είναι η πρώτη φορά που πολιτεύεται, ενώ, παράλληλα, επέμεινε ότι σηκώθηκε από τον καναπέ του, όχι απλώς γιατί έχει τρέλα για την πολιτική, αλλά γιατί επιθυμεί να συμβάλλει στην προσπάθεια της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη να γίνει η Ελλάδα μια κανονική, δυτική χώρα. Με χαμηλότερους φόρους, περισσότερες ευκαιρίες και θέσεις εργασίας για όλους, αλλά και περισσότερη ασφάλεια σε όλες τις γειτονιές.

Τον Νίκο Ρωμανό προλόγισαν με θέρμη ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Ανατολικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, Μάκης Βορίδης, ο οποίος εξήρε τη μαχητικότητά του, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος. Μήνυμα με θερμές ευχές για την επιτυχία του στον προεκλογικό αγώνα έστειλε για τον Νίκο Ρωμανό και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε. Παρόντες, επίσης, ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα, Νίκη Κεραμέως, Δημήτρης Καιρίδης και Ιωάννα Καλαντζάκου, ο Γραμματέας Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της ΝΔ, Γιώργος Σταμάτης, η υποψήφια ευρωβουλευτής Βασιλική Λαζαράκου, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, Εβίνα Γιακουμάτου, ο καθηγητής Θάνος Βερέμης, πληθώρα αυτοδιοικητικών και κομματικών στελεχών, αλλά και πολλοί απλοί πολίτες και φίλοι του κ. Ρωμανού.

Με αφετηρία τη δυναμική συγκέντρωση στο Ζηρίνειο, λοιπόν, ο κ. Ρωμανός ξεκινά τον εκλογικό «μαραθώνιο» ως τις κάλπες της 7ης Ιουλίου, ενώ καθημερινά δίνει ραντεβού με τους πολίτες και σε διαφορετικό σημείο του Βορείου Τομέα της Β’ Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ