today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Εκλογές ΕΣΗΕΑ 2019: Η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου στο ThePresident

Την προηγούμενη διετία στην ΕΣΗΕΑ αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς κρίσεις υπαρξιακές για το επάγγελμα μας και λύθηκαν προβλήματα που χρόνιζαν. Κινηθήκαμε με πνεύμα πραγματισμού για να ενισχύσουμε την διαπραγματευτική μας θέση και να ανακτήσουμε την αξιοπιστία του κλάδου.

Παραλάβαμε τον ΕΔΟΕΑΠ ένα βήμα πριν από το κλείσιμο και με μεγάλο αγώνα καταφέραμε να τον διασώσουμε. Ανοίξαμε τις πόρτες της ΕΣΗΕΑ στους συναδέλφους μας που εργάζονται στο διαδίκτυο, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις, που ισχύουν και για τα υπόλοιπα μέλη μας. Πετύχαμε μια καλή συλλογική σύμβαση εργασίας στον δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα αποκαθιστώντας τα θεσμικά μας δικαιώματα.

Αναπλάστηκε η Βιβλιοθήκη της Ένωσης, που παρέμενε για 20 χρόνια κλειστή, ένα έργο προσφορά των τέκνων του αειμνήστου Προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημητρίου Πουρνάρα. Αντιδράσαμε σε κάθε προσπάθεια εργοδοτικής αυθαιρεσίας. Αντιμετωπίσαμε τα τεράστια εργασιακά ζητήματα που προέκυψαν από την κατάρρευση δημοσιογραφικών πυλώνων του κλάδου μας με στόχο να μη χαθούν θέσεις εργασίας, δεδουλευμένα ετών και νόμιμες αποζημιώσεις των συναδέλφων.

Καλώ τους συνάδελφους δημοσιογράφους μέλη της ΕΣΗΕΑ να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές και να στηρίξουν τους «Ενωμένους Δημοσιογράφους», για να συνεχιστεί το έργο για να παραμείνει η ΕΣΗΕΑ στο κέντρο των εξελίξεων, δυνατή και σεβαστή από όλους.

Το ψηφοδέλτιο των Ενωμένων Δημοσιογράφων:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ