today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Κ.Βελόπουλος: Πρώην υπουργοί και βουλευτές μου ζήτησαν να είναι υποψήφιοι

Πολλοί πρώην υπουργοί και βουλευτές με πήραν και μου ζήτησαν να είναι υποψήφιοι με την Ελληνική Λύση, αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Αρνήθηκε όμως σε όλους, καθώς όπως τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, δεν θέλει να φέρει το παλιό στο νέο, που είναι το κόμμα του: «Κανείς από τους παλιούς δεν θα είναι υποψήφιος, δεν θέλω το παλιό να μπει στο κάδρο με το νέο», είπε.

Σε τέτοιες περιπτώσεις μάλιστα απέδωσε τις φήμες ότι το κόμμα του φυλλορροεί  και πως φεύγουν στελέχη, ενώ τόνισε πως όποιος ανακοινώνει μόνος του την υποψηφιότητά του, αμέσως θέτει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων, καθώς τις ανακοινώσεις κάνει το κόμμα και θα γίνουν την Τετάρτη το βράδυ, μετά τα μεγάλα κόμματα.

«Έχουμε 1000 αιτήσεις, μετά το 4,2% στις ευρωεκλογές, λογικό είναι, αλλά εξ’ αυτών οι 400 θα κατέβουν, αναγκαστικά, δεν γίνεται να κατέβουν όλοι», είπε, διευκρινίζοντας πως «ζητάμε λευκά ποινικά μητρώα».

Σχετικά με το ενδεχόμενο επαφή του με τον Πάνο Καμμένο, ο κύριος Βελόπουλος απάντησε: «Δεν καλλιεργώ κάνναβη και δεν πάω σε μπαράκια να κάνω κοκτέιλ, το έκανα στα 19 μου. Δεν πίνω οινόπνευμα, το έχω κόψει εδώ και χρόνια».

Απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο συστράτευσης με άλλο κόμμα, καθώς όπως είπε: «Μόνοι μας πήραμε 4,2%, γιατί να συστρατευτώ, με ποιον;».

Όσον αφορά τον Φαήλο Κρανιδιώτη, είπε: «Συζητήσαμε με τον Φαήλο, αλλά δεν συμφωνήσαμε».

Ο κύριος Βελόπουλος πάντως, προέβλεψε πως η Νέα Δημοκρατία θα είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση στις 7 Ιουλίου, ενώ σε διαφορετική περίπτωση απέκλεισε εκλογική συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ και για όσα είπε πως την Κυριακή 7 Ιουλίου γιορτάζει και πως οι εκλογές είναι δώρο από τον Τσίπρα για την γιορτή του, κατηγορώντας τον πως λέει ψέμματα, καθώς η πραγματική του γιορτή είναι στις 29 Σεπτεμβρίου, που γιορτάζει και ο ίδιος!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ