Η συγγνώμη της ΕΡΤ: Λάθος που δεν προβάλαμε την είδηση για τη διάλυση της Βουλής

337
ΑΠΕ

Στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ δεν μεταδόθηκε η ειδησεογραφία της ημέρας, όπως και το θέμα για τη διάλυση της βουλής, καθώς προβλήθηκε η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μουσικής.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΡΤ: «Το χθεσινό δελτίο ειδήσεων των 21:00 της ΕΡΤ πρόβαλε πολιτική εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος με την συμμετοχή του Πρωθυπουργού και σειράς Υπουργών, όπως πάντα και παραδοσιακά γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις τόσο για τον Πρωθυπουργό όσο και για τους αρχηγούς άλλων κομμάτων, σε εκδηλώσεις που διεξάγονται κατά την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων. Δεν πρόβαλε όμως με τα ανάλογα ρεπορτάζ τις λοιπές ειδήσεις της ημέρας, περιλαμβανόμενης της είδησης για τη διάλυση της βουλής και την προκήρυξη εκλογών. Αυτό ήταν λάθος και η Διοίκηση της ΕΡΤ λυπάται για αυτό».

Νωρίτερα, με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία που έκανε λόγο για μνημείο δημοσιογραφικής ντροπής.

Συγκεκριμένα ανάφερε: «Το γεγονός ότι το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, αντί ειδήσεων, μετέδωσε σήμερα το σύνολο της προεκλογικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, θα μνημονεύεται ως μνημείο δημοσιογραφικής ντροπής για τη δημόσια τηλεόραση».