today-is-a-good-day
16.8 C
Athens

Οι ΑΝΕΛ δεν θα λάβουν μέρος στις εθνικές εκλογές

Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του εθνικού συμβουλίου των ΑΝ.ΕΛ., που συνεδρίασε σήμερα, το κόμμα δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και εγώ σήμερα αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε την απόφασή μας να μην μετάσχουμε στις βουλευτικές εκλογές που θα λάβουν χώρα τον επόμενο μήνα. Ακούσαμε τη φωνή του ελληνικού λαού, δήλωσε ο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Το αρνητικό αποτέλεσμα για το κόμμα στις ευρωεκλογές οδήγησε το Εθνικό Συμβούλιο, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου, να λάβει την απόφαση να μην μετάσχει στις εκλογές.

“Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός”, δήλωσε ο κ. Καμμένος.

“Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για αυτήν την ταυτότητα και να υπερασπιζόμαστε την κυριαρχία μας ενάντια σε εκείνους που την διακινδύνευσαν και βοήθησαν να επηρεάσουν τις εθνικές πολιτικές δυνάμεις έτσι ώστε να προδώσουν τον λαό τους. Είναι καθήκον μου να συνεχίσω να υπηρετώ τον Ελληνικό λαό. Θα παραμείνω ενεργός.”, είπε ακόμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ