today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Λ.Αυγενάκης: Οι προσπάθειες της κυβέρνησης να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο έχουν αποτύχει

«Οι όποιες προσπάθειες της κυβέρνησης να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο έχουν αποτύχει, δήλωσε ο γραμματέας ΠΕ και βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104.2» του Ηρακλείου και τον δημοσιογράφο Μάνο Σαρρή.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Αυγενάκης:

«Κριτήριο για το αν πηγαίνει καλά ο ελληνικός αθλητισμός, και δη το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι αν ένας πατέρας μπορεί να παίρνει τα παιδιά του και την οικογένειά του και να πηγαίνουν στο γήπεδο. Προφανώς, με τα τόσα περιστατικά βίας που διαδραματίζονται, αυτό δεν μπορεί να συμβεί».

Παράλληλα ο γραμματέας της Ν.Δ. αναφέρθηκε στην ομάδα του ΟΦΗ, διευκρινίζοντας:

«Ο ΟΦΗ δεν είναι ένα εργοστάσιο που παράγει χρήματα. Είναι μια ομάδα με ιστορία και ψυχή. Με τους όρους του σεβασμού αυτού και της ανάδειξης αυτής της ιστορίας και της σημασίας της ομάδας, βλέπω στο πρόσωπο του κ. Μπούση έναν άνθρωπο καθαρό, με διάθεση να κάνει πολλά, να επενδύσει στο Ηράκλειο, ένα άνθρωπο με πλάνο για το νησί μας».

Ο κ. Αυγενάκης στη συνέντευξή του επισήμανε ότι:

«Ως η επόμενη κυβέρνηση δεσμευόμαστε ότι θα βοηθήσουμε τις επενδύσεις για τον αθλητισμό, αλλά και για το ποδόσφαιρο συγκεκριμένα. Και θα βοηθήσουμε γι’ αυτό το project που αφορά τον ΟΦΗ. Καλύτερες και πιο όμορφες στιγμές περιμένουν τον ΟΦΗ. Θα φροντίσουμε ως πολιτεία να τρέξουν αυτές οι επενδύσεις με διαφάνεια και να γίνει ο τόπος μας ένα κέντρο αθλητικού τουρισμού. Και εγώ, σαν συνεργάτης του επόμενου πρωθυπουργού, θα είμαι προσωπικά εκεί να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο να γίνουν επενδύσεις στην χώρα μας, στον τόπο μας, στο νησί μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ