today-is-a-good-day
18.9 C
Athens

Τραμπ: Φανταστικός τύπος ο πρίγκιπας Χάρι. Δεν είπα κακιά την Μέγκαν Μαρκλ

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε “φανταστικό τύπο” τον πρίγκιπα Χάρι και διέψευσε ότι αποκάλεσε κακιά την αμερικανίδα σύζυγό του Μέγκαν κατηγορώντας τα μέσα ενημέρωσης ότι παραποίησαν τις δηλώσεις του και ότι θεωρεί την Μέγκαν πολύ καλή.

Όπως ο ίδιος είπε, ο Τραμπ είχε μια μακρά συζήτηση με τον πρίγκιπα διάδοχο του θρόνου Κάρολο με θέμα την κλιματική αλλαγή παρότι ο Τραμπ δεν πιστεύει ότι ο πλανήτης γίνεται θερμότερος, αλλά ότι “αλλάζει με πολλούς τρόπους”.

Η πρώην ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, πλέον δούκισσα του Σάσεξ, η οποία πέρυσι παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι και τον περασμένο μήνα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Άρτσι, είχε ασκήσει κριτική εις βάρος του Τραμπ κατά την προεκλογική του εκστρατεία το 2016 και τον είχε χαρακτηρίσει μισογύνη και διχαστικό.

Πριν από την άφιξή του στη Βρετανία, ο Τραμπ ενημερώθηκε από την εφημερίδα Sun για τα σχόλια που είχε κάνει τότε εις βάρος του η Μέγκαν και απάντησε: “Δεν το ήξερα. Τί να πω; Δεν ήξερα ότι είναι κακιά”. Ωστόσο της ευχήθηκε για τη νέα της ζωή ως μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Μιλώντας στο ITV, στο πλαίσιο συνέντευξής του που προβλήθηκε σήμερα, ο Τραμπ αποσαφήνισε τα σχόλιά του λέγοντας ότι εννοούσε πως η Μέγκαν ήταν κακιά απέναντί του και ότι ο ίδιος την θεωρεί πολύ καλή…

“Είπα: ‘χμ, δεν το’ξερα ότι ήταν κακιά’-δεν εννοούσα ότι είναι κακιά, είπα ‘ήταν κακιά με εμένα’ “.

“Και ουσιαστικά δεν γνώριζα ότι ήταν κακιά με εμένα. Και έτσι είπα ‘αλλά ξέρετε κάτι, κάνει καλή δουλειά-ελπίζω να απολαμβάνει τη ζωή της. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή. Ειλικρινά δεν την γνωρίζω. Επομένως πρέπει να είμαι ειλικρινής-δεν την ξέρω. Ήταν κακιά απέναντί μου. Και είναι ΟΚ για εκείνη να είναι κακιά. Δεν είναι καλό για εμένα να είμαι κακός απέναντί της και δεν ήμουν”.

Ο Τραμπ είπε ότι κατά την επίσκεψή του συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Χάρι. “Τον είδα. Τον είδα. Τον συνεχάρην και θεωρώ ότι είναι φοβερός τύπος. Η βασιλική οικογένεια είναι πολύ καλή. Νομίζω ότι είναι φανταστική”, είπε ο Τραμπ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ