today-is-a-good-day
19 C
Athens

Κανονικά τα δρομολόγια το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο τραίνο του Πηλίου

Κανονικά θα εκτελεστούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Ιουνίου, όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια του τραίνου του Πηλίου σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, ενώ σε ό,τι αφορά τη μη εκτέλεση των προγραμματισμένων δρομολογίων τα Σαββατοκύριακα 25-26 Μαΐου και 1-2 Ιουνίου απαντά πως «ήταν αποτέλεσμα έλλειψης μηχανοδηγών».

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ αναφέρει, επίσης σε ανακοίνωσή της, πως μέχρι και την τελευταία στιγμή, επιχείρησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, αλλά δεν κατέστη δυνατόν και ζητά «συγγνώμη από τους επισκέπτες του Τραίνου του Πηλίου για την αναστάτωση που προκλήθηκε το αμέσως προηγούμενο διάστημα με την προσωρινή παύση λειτουργίας του».

«Αυτονόητο είναι ότι, όσοι επιβάτες είχαν ήδη εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στη διαδρομή αυτή αποζημιώθηκαν ή θα αποζημιωθούν από τα εκδοτήρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον ΣΣ Βόλου.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ στηρίζει το Τραίνο του Πηλίου, τόσο ως σιδηροδρομικό μνημείο όσο και ως στοιχείο της τοπικής παράδοσης και πολιτιστικής κληρονομιάς. Ενημερώνει, λοιπόν, το επιβατικό κοινό και τους επισκέπτες του Βόλου ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 8 & 9 Ιουνίου, όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια του τραίνου του Πηλίου θα εκτελεστούν κανονικά» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ