today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Η Φ.Γεννηματά στο εκλογικό κέντρο του Α.Κατσιφάρα

Το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Απόστολου Κατσιφάρα, στην Πάτρα επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Δυτική Ελλάδα.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις που έκανε η Φώφη Γεννηματά, «η Δυτική Ελλάδα αξίζει να έχει δικαίωμα στην πρόοδο, για αυτό είμαστε σήμερα όλοι εδώ, ώστε να δώσουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι, νικηφόρα αυτόν τον αγώνα».

Μιλώντας για τον Απόστολο Κατσιφάρα σημείωσε ότι «είναι ένας περιφερειάρχης με έργο και με αποτελεσματικότητα, ένας άνθρωπος προοδευτικός, που έχει δείξει ότι νοιάζεται για τον τόπο του». Επίσης, ανέφερε ότι «έχει σχέδιο και όραμα για το παρόν και για το μέλλον της περιφέρειας, για αυτό και η προσπάθεια που έχει καταβάλει όλο αυτό το διάστημα με την ομάδα του, δεν πρέπει να ανακοπεί».

Παράλληλα, η Φώφη Γεννηματά επισήμανε ότι «η περιφέρεια δεν χρειάζεται να κάνει στροφή δεξιά» και συμπλήρωσε: «Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή δεξιά η χώρα, δεν χρειάζεται να κάνει και η περιφέρεια.»

Στην συνέχεια η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε συνάντηση με στελέχη του κόμματος σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Η περιοδεία της Φώφης Γεννηματά στη Δυτική Ελλάδα ξεκίνησε από το Αγρίνιο, όπου είχε συνάντηση με στελέχη του κόμματος, παρουσία του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα.

Σε δηλώσεις που έκανε στο Αγρίνιο, εξέφρασε την στήριξη του ΚΙΝΑΛ στον Απ. Κατσιφάρα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «έχει κάνει σημαντικό έργο στην Δυτική Ελλάδα», ενώ όσον αφορά την εκλογική αναμέτρηση του δευτέρου γύρου, τόνισε ότι «όλοι μαζί θα δώσουμε αυτή τη μάχη αποφασιστικά και νικηφόρα».

Η περιοδεία της Φώφης Γεννηματά στη Δυτική Ελλάδα θα ολοκληρωθεί το απόγευμα με επίσκεψη στην πόλη του Πύργου, όπου και εκεί θα έχει συνάντηση με στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ