today-is-a-good-day
17.4 C
Athens

Σ.Καλαφάτης: Την Κυριακή να μην λείψει κανένας

Τους λόγους για τους οποίους οι ψηφοφόροι θα πρέπει να αποδοκιμάσουν την κυβέρνηση και να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία, κατά τη διάρκεια των εκλογών της 26ης Μαΐου, αναφέρει, μέσω ανοιχτής επιστολής, ο βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.

«Είμαστε μπροστά σε κρίσιμης και καθοριστικής σημασίας εκλογές. Την Κυριακή ψηφίζουμε για μια καλύτερη Ελλάδα σε μια καλύτερη Ευρώπη. Ψηφίζουμε, ταυτόχρονα, για την Περιφέρεια και την πόλη μας. Έχουμε υποχρέωση να είμαστε όλοι παρόντες. Κανένας να μην λείψει. Γιατί τα αποτελέσματα θα ορίσουν τις πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. Και την πορεία των μεγάλων θεμάτων που ταλανίζουν την κοινωνία και την Πατρίδα μας», αναφέρει ο κ. Καλαφάτης.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Καλαφάτης, θα είναι μια απάντηση των πολιτών -μεταξύ άλλων- για τη Συμφωνία των Πρεσπών, για το νέο Μνημόνιο, για την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Προσθέτει, δε ο πως «την Κυριακή κάνουμε το πρώτο βήμα για τη συγκρότηση κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη. Επιλέγουμε πολιτική αλλαγή που θα φέρει αλλαγή πολιτικής. Στα εθνικά μας ζητήματα, την οικονομία, την υγεία, την παιδεία, την ασφάλεια, την καθημερινότητα όλων μας. Επιλέγουμε σχέδιο και πρόγραμμα που εγγυάται έμπρακτη στήριξη σε όσους άφησε πίσω της η κρίση και καλύτερη ζωή για όλους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ