today-is-a-good-day
22.8 C
Athens

Χ.Σπίρτζης: Εγκαινίασε άλλα… 16 χλμ δρόμου στην Κρήτη

Άλλα… 16 ολόκληρα χιλιόμετρα, από την Αγία Βαρβάρα προς Μοίρες και Μεσαρά του κάθετου άξονα Ηράκλειο – Μοίρες, εγκαινίασε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, στην Κρήτη.

Το έργο που κατά την τελευταία επίσκεψη του στην Κρήτη είχε επισκεφθεί και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Η κίνηση των οχημάτων από το Ηράκλειο προς Μεσαρά, θα γίνεται πλέον μέσω του νέου κυκλικού κόμβου στην είσοδο του οικισμού της Αγίας Βαρβάρας προς Μοίρες, ενώ από Μοίρες προς Ηράκλειο θα γίνεται μέσω του Ισόπεδου Κόμβου στην περιοχή Καστελίου Μοιρών.

«Όπως είχε δεσμευτεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σήμερα παραδίδεται σε κυκλοφορία στους πολίτες της Κρήτης ένα έργο που η μελέτη του είχε γίνει πριν το 2000, με απίστευτες καθυστερήσεις, δυσκολίες, ολιγωρίες, με αστοχίες στη μελέτη και στον σχεδιασμό του. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όσους συνέδραμαν για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο. Είναι ένας άθλος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, από τη διοίκηση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, από τις υπηρεσίες του Υπουργείου που ήταν πάνω από το έργο για να λύσουν και τεχνικά και συμβατικά προβλήματα -από την κοινοπραξία των εργοληπτών που πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να ολοκληρωθεί το έργο» τόνισε μιλώντας για το έργο ο Υπουργός Υποδομών Χρ. Σπίρτζης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ