today-is-a-good-day
17 C
Athens

Τρεις, ο Κούκος και ο Θύμιος Λυμπερόπουλος στη συγκέντρωση του Τσίπρα στο Αιγάλεω (φωτός)

Πολύ μικρή συμμετοχή, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια της ΕΡΤ και του σκηνοθέτη της, είχε η αποψινή συγκέντρωση του κ. Τσίπρα στο Αιγάλεω.

Σε μια προσπάθεια του επικοινωνιακού επιτελείου ΣΥΡΙΖΑ να πείσει ότι ο λαός εξακολουθεί να στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα, οι επιτελείς της Κουμουνδούρου επιχειρούν με πολλή μεγάλη κινητοποίηση να αναδεικνύουν πλάνα με κόσμο.

Έτσι και απόψε τα τηλεοπτικά πλάνα της ΕΡΤ εμφάνισαν γεμάτα πλάνα χρησιμοποιώντας τις γνωστές σκηνοθετικές τεχνικές των “κόντρα” προβολέων, της στενής πλατείας και κυρίως του ευρυγώνιου φακού που διευρύνει το πλάνο.

Πάντως, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των σκηνοθετών της ΕΡΤ, η μικρή συμμετοχή δεν κρυβόταν με τους γείτονες να φωτογραφίζουν την εντελώς άδεια πλατεία με τα συνωστισμένα 200 άτομα να περιορίζονται στο κέντρο της πλατείας, χάριν του τηλεοπτικού πλάνου.

Πάντως ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, ξεχώρισε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Θύμιος Λυμπερόπουλος, πρόσωπο που με τη συμπεριφορά του εκθέσει τον κλάδο των οδηγών ταξί,  καταστώντας τη BEAT αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή της νέας εποχής για την Αθήνα.

ΝΑ σημειωθεί ότι ο Θύμιος Λυμπερόπουλος έχει διαγραφεί από τη Ν.Δ. για την ακραία πολιτική συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα να “κολλήσει” στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Χρήστο Σπίρτζη όπως στο παρελθόν είχε κολλήσει στον Προκόπη Παυλόπουλο.

Πάντως να σημειωθεί ότι η παρουσία του Λυμπερόπουλου στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάστηκε αρνητικά από την πλειοψηφία των συναδέρφων του οδηγών ΤΑΞΙ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ