today-is-a-good-day
20.1 C
Athens

Ο.Γεροβασίλη: Αστυνομικοί μιλούν για “άβατο των Εξαρχείων”, για να μας πλήξουν…

«Υπάρχει ένας τεράστιος μύθος. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν έχει απαγορευτεί ποτέ στην ΕΛ.ΑΣ να κάνει οποιαδήποτε επιχείρηση. Υπάρχουν άτομα στην ΕΛ.ΑΣ που θέλοντας να πλήξουν προφανώς την πολιτική ηγεσία χρησιμοποιούν αυτό ως επιχείρημα. Όμως το λένε αυτό και κάποιοι που θέλουν ίσως να κρύψουν τη δική τους ανικανότητα. Θα στείλω την απάντηση και σε κάτι συνδικαλιστές που έχουν να πάνε στη δουλειά 20 χρόνια αλλά λένε ότι δεν τους αφήνουν να κάνουν τη δουλειά τους. Δεν κατηγορώ συλλήβδην τους συνδικαλιστές. Αλλά αυτοί που έχουν 30 μέρες άδεια το μήνα, δεν έχουν το δικαίωμα να μιλάνε για τους συναδέλφους τους που κάνουν τη δουλειά τους», τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Γεροβασίλη.

Η κυρία Γεροβασίλη επιχειρώντας να πείσει ότι τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο, είπε: «Μόλις χθες είχαμε επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην πλατεία Εξαρχείων. Δεν υπάρχει άβατο ούτε στην πλατεία Εξαρχείων. Όταν θέλει η ΕΛΑΣ μπορεί να το κάνει την δουλειά της και μένει να το αποδείξει».

Αφορμή για την τοποθέτησή της στάθηκε η καταγγελία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗΣΥ, Ανδρέα Λοβέρδου, ότι φίλος του δικηγόρος τηλεφώνησε προ ημερών στην Τροχαία για τροχαίο ατύχημα κοντά στα Εξάρχεια και του απάντησαν ότι έχουν εντολή να μην παρεμβαίνουν στην περιοχή.

«Θα διαταχθεί αμέσως προκαταρκτική εξέταση για να δούμε αν κάποιος άλλος – γιατί εγώ σίγουρα δεν είμαι – είπε σε αξιωματικό της Τροχαίας να μην κάνει του δουλειά του», διαβεβαίωσε η κ. Γεροβασίλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ