Η Alfa Romeo συνεχίζει τον θρύλο του “1000 Miglia”

1546

Από τις 15 έως τις 18 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η 37η έκδοση της αναβίωσης του διασημότερου αγώνα όλων των εποχών, του 1000 Miglia. H 37η έκδοση της αναβίωσης του κλασσικού αγώνα θα διεξαχθεί και πάλι στην διαδρομή Μπρέσια – Ρώμη – Μπρέσια, με την Alfa Romeo να υποστηρίζει τη διοργάνωση και αυτή τη χρονιά.

Η ιταλική μάρκα έχει το ρεκόρ νικών στην κλασσική διοργάνωση με συνολικά 11 πρώτες θέσεις από το 1927 έως το 1957. Εκτός από τη χορηγική υποστήριξη, η Alfa Romeo, θα εκπροσωπηθεί από 44 αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν στον αγώνα. Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα συνήθως βρίσκονται και συντηρούνται στο ξεχωριστό μουσείο της μάρκας στο Αρέζε, ενώ τα κλασσικά αυτοκίνητα θα συνοδεύσει ένας στόλος από 30 συνολικά Giulia και Stelvio.

Μεταξύ τους θα υπάρχουν και οι συλλεκτικές εκδόσεις «Alfa Romeo Racing» των Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio, ενώ στην αφετηρία του 1000 Miglia, ο Antonio Giovinazzi, οδηγός της ομάδας «Alfa Romeo Racing» θα οδηγεί μία Giulia βαμμένη σε ειδικά για την περίσταση χρώματα.