today-is-a-good-day
19 C
Athens

Κ.Τσιάρας: Ο κ.Τσίπρας ζητά από τους βουλευτές του να εξισωθούν ηθικά με τον κ. Πολάκη

«Στις επερχόμενες εκλογές η ΝΔ θα καταγράψει μια ευρεία εκλογική νίκη που θα σηματοδοτήσει την απαρχή της μεγάλης πολιτικής αλλαγής» δηλώνει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας σημειώνοντας επίσης ότι, κατά την άποψή του, «η διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν καταγραφεί ποτέ σε ευρωεκλογές». Σύμφωνα με τον κ. Τσιάρα, «η ΝΔ προσβλέπει σε ένα αποτέλεσμα, που δεν θα επιτρέπει παρερμηνείες ούτε θα αφήνει περιθώρια στον κ. Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ να παριστάνουν δήθεν πως δεν κατάλαβαν το μήνυμα των πολιτών».

Ερωτηθείς για την πρόταση μομφής που καταθέτει η ΝΔ για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και το κατά πόσο θα συσπειρώσει το κυβερνών κόμμα αφού ο πρωθυπουργός θα τη μετατρέψει σε ψήφο εμπιστοσύνης, ο κ. Τσιάρας υποστηρίζει στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «ο κ. Τσίπρας επιχείρησε μια πολιτική ρελάνς τη στιγμή που ένιωσε στριμωγμένος προκειμένου να συσπειρώσει την ετερόκλητη Κοινοβουλευτική του Ομάδα» και σημειώνει ότι «αυτό που τελικά ζητά για το βράδυ της ψηφοφορίας ο πρωθυπουργός από τους βουλευτές της πλειοψηφίας είναι να εξισωθούν ηθικά με τον κ. Πολάκη».

Αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας και στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις 120 δόσεις σε ταμεία και εφορία, ο κ. Τσιάρας δηλώνει ότι «η ΝΔ τάσσεται υπέρ των ρυθμίσεων που θα ελαφρύνουν τις επιχειρήσεις και τα ελληνικά νοικοκυριά από τα βάρη που επεφύλαξε ο κ. Τσίπρας» ωστόσο ερωτηθείς από το Πρακτορείο για το εάν θα στηριχτεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο από τη ΝΔ δηλώνει:«Επιτρέψτε μου να αναμένω τις τελικές διατυπώσεις της κυβέρνησης στη Βουλή των Ελλήνων για να κρίνουμε με ψυχραιμία αν το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις θα δώσει οριστική λύση σε ένα ασφυκτικό πρόβλημα για τις επιχειρήσεις και τα ελληνικά νοικοκυριά».

Τέλος πετά το «γάντι» στο Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την πρόταση της ΝΔ για το αφορολόγητο λέγοντας: «Αφού όπως διατείνεται ο πρωθυπουργός, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δεσμεύεται από το μέτρο μείωσης του αφορολόγητου που μόνος του ψήφισε στο ελληνικό Κοινοβούλιο, ας αποδεχτεί την πρόταση της ΝΔ και ας ψηφίσει μαζί μας την τροπολογία που προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ακύρωση της μείωσης του αφορολόγητου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ