today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Ν.Φίλης: Οι δηλώσεις του Πολάκη για τον Κυμπουρόπουλο αδικούν τον ίδιο και την προσφορά του

Οι δηλώσεις του Πολάκη για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο αδικούν τον ίδιο και την προσφορά του στο υπουργείο Υγείας, επανέλαβε ο πρώην υπουργός και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο αναπληρωτής υπουργός θα βρει τον τρόπο και χρόνο να διορθώσει την τοποθέτησή του για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, την οποία χαρακτήρισε άτυχη και αχρείαστη.

Ο κ. Φίλης ανέφερε ότι η ευθύνη για την κυβερνητική λειτουργιά είναι συνολική κι όχι προσωπική. Προσέθεσε δε ότι το ύφος της διακυβέρνησης αφορά τους πολίτες.

Σημείωσε πάντως ότι ο ίδιος θα καταψηφίσει την πρόταση μομφής που αναμένεται να καταθέσει η Νέα Δημοκρατία κατά του κ. Πολάκη, και έκανε λόγο για αντιπερισπασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για ντιμπέιτ.

Ο κ. Πολάκης έπρεπε να είχε ήδη αποχωρήσει από την κυβέρνηση κι όχι να «κρύβεται πίσω από τα παντελόνια» του πρωθυπουργού δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Προσέθεσε πως είναι αυτονόητο τι θα κάνει στην Βουλή τον ΚΙΝΑΛ, καθώς έχει ξεκαθαρίσει προ πολλού ότι η σημερινή κυβέρνηση πρέπει να φύγει.

Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Τσίπρας έχει στηρίξει πολιτικά τον κ. Πολάκη, πραγματοποιώντας κοινές εμφανίσεις μαζί του στην Κρήτη.

Χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι «κρύβεται πίσω από τα παντελόνια» του Παύλου Πολάκη, προκειμένου να αποφύγει την τηλεμαχία. Παρομοίασε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με «φουριάρικο κατσίκι».
 

Sourceskai

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ