today-is-a-good-day
21.9 C
Athens

ΛΑΕ : Τα διόδια μπορούν να περιοριστούν και να μειωθούν μέχρι καταργήσεως

 

«Τα διόδια μπορούν και πρέπει να περιοριστούν και να μειωθούν μέχρι Καταργήσεως» αναφέρει σε γραπτή της ανακοίνωση η ΛΑΕ, τονίζοντας την συγκέντρωση που πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα, που οδήγησε στο άνοιγμα των διοδίων της Ελευσίνας.

Στην ακτιβιστική ενέργεια, όπως τονίζει το κόμμα στην ανακοίνωσή του, συμμετείχαν σειρά στελεχών, μελών καθώς και της νεολαίας της ΛΑΕ.

Η ΛΑΕ προσθέτει πως η ενέργεια κατάφερε και «άνοιξε για πάνω από μια ώρα τα διόδια της Ελευσίνας, παρά τα εμπόδια και τους προπηλακισμούς της φρουράς των διοδίων και την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων».

«Στον ακτιβισμό της ΛΑΕ, ανάμεσα στα στελέχη της έδωσε το παρών και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Έκπληκτοι οι οδηγοί έβλεπαν ότι μπορούσαν να περνούν δωρεάν από τα εμπόδια και σχεδόν ενθουσιώδεις έδιναν συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία, ενώ πατούσαν πανηγυρικά τις κόρνες τους» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Με την πρωτοβουλία αυτή η Λαϊκή Ενότητα ήθελε να καταδείξει την απόλυτη ανάγκη να περιοριστούν και να μειωθούν δραστικά τα διόδια, στο πλαίσιο της γενικής κατάργησής τους, διόδια τα οποία έχουν κατακλείσει τους δρόμους της χώρας μας και αποτελούν ένα δυσβάσταχτο χαράτσι για τον ελληνικό λαό, σε μια περίοδο μάλιστα οικονομικής φτωχοποίησης και εξαθλίωσης» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ