today-is-a-good-day
20 C
Athens

Επιμένει ο Κυρίτσης: Πολιτική κριτική η δήλωση Πολάκη για Κυμπουρόπουλο

Επιμένει να στηρίζει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος για την πρωτοφανή επίθεση του κ. Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Ο κ. Κυρίτσης, το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης έγραψε στο Twitter ότι «ο Πολάκης έχει δίκιο, ο Κυμπουρόπουλος και ο Μητσοτάκης άδικο», στηρίζοντας τον κ. Πολάκη παρά τον σάλο που έχει προκαλέσει η δήλωσή του.

«Όταν κάποιος εκτίθεται στον πολιτικό στίβο είναι αυτομάτως ανοιχτός και στην πολιτική κριτική» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι «εδώ δεν υπάρχει κάτι υβριστικό».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΘΕΜΑ 104,6” υποστήριξε, μάλιστα, ότι «η άποψή μου θεωρώ ότι είναι η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ». Επίσης, δεν παρέλειψε να εκφράσει και τη διαφωνία του και με το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών ότι «δεν τον χωράει το κόμμα» τον Παύλο Πολάκη.

«Οι πιθανότητες να προωρήσει στην κίνηση είναι της τάξης του 10% διότι δεν θέλουν να βρεθούν πριν τις ευρωεκλογές απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα στη Βουλή» καταλήγοντας ότι θα συμβεί ό,τι «και την προηγούμενη φορά με το Μακεδονικό που έκαναν τελικά “κο κο κο”».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ