today-is-a-good-day
21.2 C
Athens

Ακόμη και ο Ξανθός αδειάζει τον Πολάκη: Ατυχής και αχρείαστη η δήλωσή του!

Αποστάσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις που έκανε για τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, συνεχίζουν να παίρνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ατυχή και αχρείαστη» χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, τη δήλωση του κ. Πολάκη.

«Ήταν μια ατυχής δήλωση αυτό είναι προφανές. Κυρίως ήταν μια αχρείαστη δήλωση που έδωσε τη δυνατότητα, κατά την άποψή μου, σε μια περίοδο που φαινόταν η ΝΔ να είναι στριμωγμένη επικοινωνιακά για κρίσιμα θέματα της κοινωνικής της ατζέντας, της έδωσε τη δυνατότητα να αντεπιτεθεί, να δημιουργήσει έναν επικοινωνιακό θόρυβο, να απειλεί με κατάθεση πρότασης δυσπιστίας και λίγο να αλλάξει το πολιτικό κλίμα», ανέφερε ο κ. Ξανθός, μιλώντας το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στην ΕΡΤ.

Και ο Κουρουμπλής «αδειάζει» τον Πολάκη: Κακώς μίλησε για τον Κυμπουρόπουλο

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τόνισε πως «κακώς μίλησε ο Παύλος Πολάκης» για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλου, προσθέτοντας πως «δεν είχε κανένα λόγο να ανοίξει αυτό το ζήτημα. Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε καμία δουλειά να μπει σε αυτό το διάλογο».

Ο κ. Κουρουμπλής, μιλώντας στο «Θέμα 104,6», υποστήριξε ότι «δεν είναι λάθος» να ζητούσε συγγνώμη ο Παύλος Πολάκης για την απαράδεκτη επίθεση στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε, επίσης, πως «κακώς» δημοσιεύτηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ΦΕΚ του διορισμού του κ. Κυμπουρόπουλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ