today-is-a-good-day
17.6 C
Athens

Η Αν Χάθαγουεϊ σταματά το ποτό για χάρη του γιού της

Για το καλό του τρίχρονου γιού της, η αμερικανίδα πρωταγωνίστρια Αν Χάθαγουεϊ πήρε τη ριζοσπαστική απόφαση να σταματήσει να πίνει. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Boston Common” εξήγησε τους λόγους.

Μητέρα ενός τρίχρονου γιου που απέκτησε από τον γάμο της με τον Νεοϋορκέζο ‘Ανταμ Σούλμαν, ηθοποιό και παραγωγό, η 36χρονη ηθοποιός στην ταινία “Ο Διάβολος φοράει Prada” (2006) είχε ήδη ανακοινώσει τον Ιανουάριο του 2019 στην τηλεοπτική εκπομπή της ‘Ελεν ΝτεΤζενέρις ότι θα σταματήσει το αλκοόλ για τα επόμενα χρόνια. “Θα σταματήσω να πίνω για όσο χρόνο ο γιος μου ζει κάτω από την ίδια στέγη μαζί μου. Σίγουρα, δεν μου αρέσει πράγματι ο τρόπος που πίνω και ο μικρός φθάνει σε μια ηλικία που πράγματι με έχει ανάγκη συνέχεια τα πρωινά”, είχε δηλώσει.

Μιλώντας στις αρχές της εβδομάδας στο “Boston Common Magazine”, η Χάθαγουεϊ θέλησε να επανέλθει σε αυτή την απόφασή της. “Δεν σταμάτησα να πίνω γιατί είχα πρόβλημα με το αλκοόλ. Σταμάτησα γιατί ο τρόπος που πίνω μου προκαλεί μετά πονοκεφάλους. Αυτοί είναι το πρόβλημα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ