today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

Χ.Σπίρτζης: Θα είμαστε συνεπείς στο αίτημα της Ν.Δ. για εκλογές το Φθινόπωρο

«Εκλογές απ’ ότι γνωρίζω, η ΝΔ παρακαλεί να γίνουν το Φθινόπωρο, οπότε θα είμαστε συνεπείς στην ανταπόκριση του αιτήματός τους» είπε από το Ηράκλειο ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος βρέθηκε στην παράδοση του έργου Χερσόνησος – Γούρνες, αποκαλύπτοντας ότι στα εγκαίνια του έργου και άλλων έργων που αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα, θα βρεθεί και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Σήμερα παραδίδουμε στην κυκλοφορία το έργο, όμως δεν είναι τα εγκαίνια. Τα εγκαίνια θα γίνουν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μαζί με το δρόμο της Μεσαράς, τη γέφυρα στον Αποσελέμη και μαζί με ολοκληρωμένο το φράγμα το υδραγωγείο και τον αγωγό στον Αποσελέμη. Ο πρωθυπουργός θα είναι εδώ για να κάνει τις ευχάριστες ανακοινώσεις και για το υπόλοιπο οδικό δίκτυο αλλά και τα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης» είπε ο κ. Σπίρτζης που σε ότι αφορά το δρόμο της Μεσαράς εξήγησε ότι το χρονοδιάγραμμα τηρείται και παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι βέλτιστες, το έργο θα στις 25 Απριλίου θα έχει ολοκληρωθεί.

«Παρακολουθούμε μέρα με την ημέρα τις εργασίες και αυτές είναι σύμφωνες με το χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει. Επομένως θα καλέσουμε το Λευτέρη Αυγενάκη και όσους έχουν κινδυνολογήσει για το έργο και την απένταξή του στα εγκαίνια» είπε ο κ. Σπίρτζης. Το τμήμα του δρόμου που δόθηκε στην κυκλοφορία, σήμερα, είναι μήκους 9 χλμ, που αποτελεί τμήμα του ΒΟΑΚ και κατασκευάστηκε στα πρότυπα ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού αυτοκινητοδρόμου με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, στηθαίο και ΛΕΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ