today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Τακτική μαφίας» ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την υπόθεση Πετσίτη

Σφοδρότατη επίθεση κατά της κυβέρνησης, του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά, εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κα Κωνσταντοπούλου ισχυρίστηκε ότι ο πλουτισμός Πετσίτη είναι συνδεδεμένος με τη σχέση του με την κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας «τακτική μαφίας» τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται από τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο «Μανόλο» του Παππά.

«Το θέμα Πετσίτη είναι θέμα Τσίπρα και Παππά. Ήταν συνδεδεμένος με το Μαξίμου», είπε για τον Μανώλη Πετσίτη η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Κληθείσα να σχολιάσει την φράση Σκουρλέτη ότι «κάπου τον έχει πάρει το μάτι μου» η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε ότι «αποκλείται ο Σκουρλέτης να ήταν ανήξερος. Δεν είναι δυνατόν να θυμάμαι εγώ τον Πετσίτη από τότε που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευση να κουβαλάει την τσάντα του Παππά και να μην τον θυμάται ο Σκουρλέτης».

«Από εκεί και πέρα, όμως, μέχρι να βρίσκεται χωρίς προσόντα να εκτινάσσονται τα εισοδήματά του και να βρίσκεται σε συναλλαγή με επιχειρηματίες και οικονομικούς παράγοντες είναι πολύ. Το ότι αυτό συνέβη σε περίδο που ο Παππάς και ο Τσίπρας είναι υπουργός και πρωθυπουργός αντίστοιχα, αυτό σημαίνει ότι ο πλουτισμός είναι συνδεδεμένος με τη σχέση του με την κυβέρνηση, στην οποία πρώτος τη τάξει υπουργός ήταν ο Σκουρλέτης ως υπουργός Εσωτερικών» συμπλήρωσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

«Ο Σκουρλέτης ήταν πάντα στον στενό πυρήνα του Μαξίμου. Είναι προκλητικό να κάνουν όλοι τον ανήξερο. Αποκλείεται να μην τον είχε δει τον Πετσίτη όπως αποκλείεται να μην τον είχε δει ο Τζανακόπουλος» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ίδια η τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «τακτική μαφίας που λέει αυτόν που καίνε να τον καίνε και οι υπόλοιποι να βγαίνουν αλώβητοι. Δεν ξέρω αν θα κάνουν το ίδιο και για τον Παππά. Απλώς ακολουθούν την πεπατημένη τακτική των Μαφιών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ