today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθηνών με τη ΝΔ η Φ. Πιπιλή

Η Φωτεινή Πιπιλή θα είναι υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ περιφέρεια της Αθήνας. Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το μεσημέρι με την κ. Πιπιλή, στα γραφεία του κόμματος και της ευχήθηκε καλή επιτυχία σε αυτή την κρίσιμη μάχη.

Το σύντομο βιογραφικό της κ. Πιπιλή έχει ως εξής: Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από την ορεινή Ολυμπία. Επί 35 και πλέον χρόνια εργάστηκε σε δημόσια και ιδιωτικά κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες και περιοδικά. Μεταξύ άλλων η κ. Πιπιλή έχει διατελέσει βουλευτής Α’ Αθηνών με τη ΝΔ (2007-2014), τακτικό Μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης (2012-2014), δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων 1986-2004, μεταβατική δήμαρχος Αθηναίων, λόγω αποχώρησης της Ντόρας Μπακογιάννη έως ότου εκλεγεί νέος δήμαρχος, και υποψήφια νομάρχης Αθηνών με τη ΝΔ το 2006.

Τον Ιούλιο του 2018 η κ. Πιπιλή ορίστηκε από τον κ. Μητσοτάκη σύμβουλός του. Η κ. Πιπιλή έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία και διακρίσεις, όχι μόνον για τη δημοσιογραφική της διαδρομή, αλλά και για τους αγώνες της για τα δικαιώματα της γυναίκας, το περιβάλλον και την προστασία των ζώων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ