today-is-a-good-day
13.8 C
Athens

Δημήτρης Τσιόδρας: Ένα εξαιρετικό βίντεο που κάνει τη διαφορά

Με ένα εξαιρετικό, ποιοτικό βίντεο επέλεξε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Τσιόδρας να κοινοποιήσει την υποψηφιότητά του στην Ά Αθήνας. Ο γνωστός δημοσιογράφος, με χιούμορ και διάθεση αυτοσαρκασμού, επιχειρεί να προσεγγίσει νεανικά αλλά και μεγαλύτερα κοινά μέσα από τη δύναμη της εικόνας, με τον αντιπρόεδρο του κόμματος Κ.Χατζηδάκη να εμφανίζεται στο βίντεο προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα του Δ.Τσιόδρα.

Άξιος αναφοράς είναι ο υποτιτλισμός του βίντεο. Ο κ. Τσιόδρας με αυτό τον τρόπο απευθύνεται στα άτομα με προβλήματα ακοής, μια κίνηση που δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη για πολιτικό.

Ο κ. Τσιόδρας είναι ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στους Νεοδημοκράτες, αφού για χρόνια κάλυπτε ως δημοσιογράφος το ρεπορτάζ του κόμματος. Υπηρέτησε χώρα ως διευθυντής του γραφείου Τύπου τς κυβέρνησης Παπαδήμου και ως στενός συνεργάτης και εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Παναγιώτη Πικραμένου.

Στη συνέχεια ανέλαβε την εκπροσώπηση του νεοσύστατου Ποταμιού, από το οποίο όμως αποχώρησε με αξιοπρέπεια, διαφωνώντας με επιμέρους ζητήματα όπως η στάση του κόμματος στη συμφωνία των Πρεσπών.

Αξίζει να δείτε το βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ