today-is-a-good-day
22.8 C
Athens

Αποκάλυψη: Ο Φρουζής της Νοvartis δεν κλήθηκε να καταθέσει, μετά τον Φεβρουάριο του 2018

Εντύπωση και πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του συνηγόρου του Κωνσταντίνου Φρουζή ότι ο πελάτης του δεν έχει κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση, παρά το γεγονός ότι το έχει ζητήσει επίμονα και αυτοβούλως.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ρουά Ματ» ο κ. Φαράντος αποκάλυψε ότι ο πελάτης του Κωνσταντίνος Φρουζής δεν έχει κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση Novartis από τον Φεβρουάριο του 2018, χωρίς να μπορεί να δώσει εξήγηση τι συμβαίνει με τους δικαστές.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο κ. Φαράντος, ο κ. Φρουζής ζήτησε το άνοιγμα των λογαριασμών του σε πρώιμο στάδιο, οι οποίοι ελέγχθηκαν από τον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος και έχουν βρεθεί νομότυποι. Όπως δήλωσε ο. Φαράντος ο πελάτης του αρνείται κάθε κατηγορία, χαρακτήρισε τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων ψευδείς και όπως είπε στον κατάλληλο χρόνο θα υποβληθούν μηνύσεις κατά αυτών.

«Η υπόθεση Φρουζή είναι ακόμη στο σημείο από το οποίο ξεκίνησε. Δεν έχει κληθεί από κανέναν» σημείωσε ο κ. Φαράντος.

«Ο πελάτης μου έχει ζητήσει πολλές φορές να εξεταστεί, αλλά δεν τον έχουν φωνάξει και έχει ζητήσει και άνοιγμα των λογαριασμών του. Αρνείται κάθε κατηγορία ο Φρουζής και οι πρόσφατες εξελίξεις φαίνεται πως τον δικαιώνουν» τόνισε, προσθέτοντας ότι «οι καταθέσεις είναι ψευδείς, θα κάνουμε μηνύσεις».

Όπως ανέφερε ο συνήγορος του, ο κ. Φρουζής συνάντησε μια φορά τον κ. Λοβέρδο παρουσία άλλων σε ολιγόλεπτη συνάντηση ως πρόεδρος των Φαρμακοβιομηχάνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ