today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Υπ.Δικαιοσύνης: Καλούμε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ να σταματήσουν να ανακαλύπτουν δήθεν σκάνδαλα

«Κάποιοι βρίσκονται σε διαρκή πανικό», αναφέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης, με αφορμή τα δημοσιεύματα σε βάρος της γενικής γραμματέως κατά της Διαφθοράς, Αναστασίας Ξεπαπαδέα, τα οποία χαρακτηρίζει «κινήσεις αντιπερισπασμού» και καλεί με ανακοίνωση του Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝΑΛ, «να σταματήσουν να ανακαλύπτουν διαρκώς δήθεν σκάνδαλα, γιατί εκτίθενται».

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης έχει ως εξής:

«Καλούμε τη Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ να σταματήσουν να ανακαλύπτουν διαρκώς δήθεν σκάνδαλα, γιατί εκτίθενται. Όπως την προηγούμενη εβδομάδα που, όταν η Κυβέρνηση με αφορμή τις ασυναρτησίες τους για τον κ. Πετσίτη έφερε την τροπολογία, προκειμένου η Επιτροπή «πόθεν έσχες» να ελέγχει υποχρεωτικά και αυτόματα όλες τις τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές όλων των πολιτικών, η Ν.Δ. το έβαλε στα πόδια άρον άρον και την καταψήφισε.

Μερικές ημέρες μετά, εφευρίσκεται νέα κίνηση αντιπερισπασμού, αυτή τη φορά εις βάρος της Γ.Γ. κατά της διαφθοράς και, ενώ συνομολογείται η σύννομη άσκηση των καθηκόντων της ως δικηγόρου, πολύ πριν αναλάβει τα καθήκοντά της στη Γενική Γραμματεία, κατασκευάζεται “ηθικό” ζήτημα και συναρμολογείται δήθεν βλάβη του ελληνικού δημοσίου μεταξύ εμπορικών εταιρειών που δεν είναι offshore. Το αφήγημα κορυφώνεται με δήθεν σχέσεις συνεργασίας και εκπροσώπησης του κ. Αρτεμίου, ο οποίος αποτελεί απαραίτητο συστατικό κάθε συνταγής παρασκευής ανύπαρκτων σκανδάλων.

Προφανώς κάποιοι βρίσκονται σε διαρκή πανικό, διότι γνωρίζουν ότι έχουν πολλούς – πραγματικούς- σκελετούς στις ντουλάπες τους και αγωνιούν στο ενδεχόμενο αποκάλυψής τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ