Κ.Δέρβος: Το κράτος να σταθεί αρωγός στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα

263

Την ανάγκη το κράτος να σταθεί αρωγός στη μεγάλη προσπάθεια για ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα στην Ελλάδα, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Κώστας Δέρβος, κατά τη διάρκεια τριήμερης περιοδείας του στον νομό Λάρισας.

Ο ίδιος τόνισε ότι είναι «η συμβολή του κράτους είναι κομβικής σημασίας για την οικονομία της περιφέρειας στην πατρίδα μας», ενώ επισήμανε ότι πρέπει να δοθούν άμεσα σημαντικά κίνητρα ώστε να επιτρέψουν οι νέοι άνθρωποι στην πρωτογενή παραγωγή.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου, ο κ. Δέρβος προλόγισε την εκδήλωση για την εκκίνηση των διεργασιών της πολιτικής ακαδημίας του ιδρύματος Konrad Adenauer σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ, με ομιλητές τον κ. Μάκη Βορίδη και τον κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.

Το Σάββατο, 30 Μαρτίου, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα στη ΝΟΔΕ, μαζί με την Ντόρα Μπακογιάννη. Συνομίλησε με νέους ανθρώπους σε κεντρικό σημείο της πόλης, ενώ επισκέφθηκε την Ελασσόνα, όπου παρακολούθησε εκδήλωση με τη μικτή χορωδία του δήμου.

Δεν παρέλειψε μάλιστα, αμέσως μετά, να συναντηθεί με τη δημοτική ομάδα και με άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη.

Την Κυριακή, περιόδευσε στην περιοχή της Αγιάς, όπου και ενημερώθηκε από τους κατοίκους για τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου. Παρακολούθησε τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ στη Λάρισα, ενώ παραβρέθηκε σε συνέλευση στον Σύνδεσμο Βιομηχάνων Θεσσαλίας, ώστε να ενημερωθεί για τα προβλήματα του κλάδου.