today-is-a-good-day
18.6 C
Athens

Η Peugeot κατέκτησε δύο βραβεία στο Σαλόνι της Γενεύης

Η Peugeot κατέκτησε ακόμη δύο βραβεία στο Grand Prix Auto Plus RTL. Το δημοφιλές SUV 3008 HYBRID4 κέρδισε το βραβείο του καλύτερου «πράσινου αυτοκινήτου», ενώ το 508 Sport Engineered το βραβείο του καλύτερου Concept Car.

Τα βραβεία για τα καλύτερα αυτοκίνητα του σαλονιού της Γενεύης, Grand Prix Auto Plus RTL, διοργανώνονται από το δημοφιλές γαλλικό περιοδικό και site Auto Plus, σε συνεργασία με την εταιρεία RTL. H τελευταία δραστηριοποιείται σε δέκα ευρωπαϊκές χώρες, έχοντας στην κατοχή της ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι τυγχάνουν ευρείας αποδoχής από το ευρωπαϊκό κοινό.

Το βραβείο του καλύτερου «πράσινου αυτοκινήτου» κέρδισε το 3008 HYBRID4, το οποίο ψηφίστηκε από το 36% των διαδικτυακών επισκεπτών του site. Εντυπωσίασε η νέα τεχνολογία επαναφόρτισης, ενώ από την άλλη οι οδηγικές αισθήσεις ενισχύονται με την λειτουργία «μηδενικών εκπομπών ρύπων», τη δύναμη της λειτουργίας sport, καθώς και την ευελιξία της λειτουργίας hybrid.

Τέλος, το βραβείο του καλύτερου Concept Car κατέκτησε το 508 Sport Engineered, το οποίο κέρδισε το 61% των ψήφων. Αυτό είναι το πρώτο βραβείο που κατακτά το concept car, το οποίο αποτελεί τον προάγγελο της ηλεκτρικής γκάμας της εταιρείας που θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι και το 2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ