today-is-a-good-day
21.7 C
Athens

Τρεις γυναίκες οι νέες υποψήφιες του Γ. Πατούλη

«Για εμάς η συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική και τα κέντρα αποφάσεων δεν είναι θέμα ποσοστώσεων, αλλά ουσίας. Τις στηρίζουμε και τις εμπιστευόμαστε», δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, υποδεχόμενος στον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» τρεις νέες υποψήφιες περιφερειακές συμβούλους από τον χώρο των επιστημών και του επιχειρείν.
Πρόκειται για την ψυχίατρο-ψυχοθεραπεύτρια Λίλιαν Μαρκάκη, η οποία θα είναι υποψήφια στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών, την αρχιτέκτονα-μηχανικό Φωτεινή Δαλιάνη στον Βόρειο Τομέα Αθηνών και την Αμαλία Ρέτζιου, που δραστηριοποιείται στον τομέα του εμπορίου, στον Δυτικό Τομέα Αθηνών.
Ο κ. Πατούλης εξήρε την προσφορά της σύγχρονης γυναίκας στο επαγγελματικό και κοινωνικό γίγνεσθαι και -μεταξύ άλλων- δήλωσε: «Για εμάς η συμμετοχή των γυναικών στους δημοκρατικούς θεσμούς και τα κέντρα αποφάσεων είναι θέμα ουσίας. Τις θέλουμε δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί να δώσουμε στην Αττική ένα νέο, σύγχρονο πρόσωπο με όραμα και προοπτικές… ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ