today-is-a-good-day
20 C
Athens

Σοκαριστικές μαρτυρίες από την τραγωδία στο Νέο Κόσμο

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγες μόλις ώρες μετά την τραγωδία το απόγευμα της Τρίτης στο Νέο Κόσμο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μία γυναίκα πέταξε το παιδί της από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας και στη συνέχεια έπεσε και εκείνη στο κενό.

Η μητέρα βρήκε ακαριαίο θάνατο. Το παιδί μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Παίδων, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή παρά τις απέλπιδες προσπάθειές τους.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας και σύζυγος ο οποίος προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμα, έχοντας μόλις παρκάρει το αυτοκίνητό του, ενώ οι ένοικοι προσπαθούσαν μάταια να μεταπείσουν τη γυναίκα.

«Έκρυψα τα παιδιά στην γωνία και την βλέπω έξω από τα κάγκελα… Την παρακάλεσα να κάνω κάτι εγώ, και μου απάντησε ‘’ότι δεν μπορείς να κανείς τίποτα και έπεσε στο κενό’’» δήλωσε σοκαρισμένος στον ΣΚΑΪ ένας μάρτυρας.

«Γύρισα το κεφάλι μου και είδα μια γυναίκα να κρατά ένα παιδάκι έξω από τα κάγκελα. Της φώναξα “τί κάνετε εκεί;” Δεν μου απάντησε. Τής ξαναφώναξα. Το παιδάκι έκλαιγε και φώναζε “θέλω τον μπαμπά μου”. Μού απάντησε ότι δεν βλέπω καλά, να βγάλω τα γυαλιά μου. Ρώτησα το γιο μου, που μου είπε ότι το μωρό ήταν έξω από τα κάγκελα», ανέφερε άλλος.

«Τής έλεγα έμπα μέσα έμπα, αλλά μέχρι να βάλω παπούτσια να ανέβω είχε πέσει και εκείνη», δήλωσε άλλος μάρτυρας στον ΣΚΑΪ .

Οι ανακριτές και οι ψυχολόγοι της ελληνικής αστυνομίας προσπαθούν να καταλάβουν τα αίτια της τραγωδίας.

Sourceskai.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ