today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Αύριο η απόφαση της ΔΕΑΒ για την διεξαγωγή των ντέρμπι «αιωνίων»

Η συνεδρίαση της ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (12/3), ωστόσο δεν ελήφθη απόφαση σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει και αφορά στην παράλληλη διεξαγωγή των ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, τα οποία είναι προγραμματισμένα για την Κυριακή (17/3). Η ΔΕΑΒ ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες από την αστυνομία σχετικά με τους λόγους που κρίνεται απαραίτητη η αναβολή μιας εκ των δύο αναμετρήσεων και αναμένεται να λάβει την απόφασή της την Τετάρτη, 13 Μαρτίου. Ως εκ τούτου, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αφού λάβει υπόψιν του όλα τα δεδομένα, αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλίες αμέσως μετά.

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League, o Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή (17/3) στις 19:00. To ντέρμπι «αιωνίων» Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ, είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (17/3) στις 17:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πάντως, ακόμη κι αν αποφασιστεί πως το ντέρμπι «αιωνίων» της Α1 στο μπάσκετ θα διεξαχθεί την Κυριακή (17/3), η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει τονίσει ξεκάθαρα πως δεν θα κατέβει να αγωνιστεί, αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ