today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

Πέθανε ο ηθοποιός Λουκ Πέρι, ο «Ντίλαν» της σειράς Μπέβερλι Χιλς

Πέθανε σήμερα ο ηθοποιός Λουκ Πέρι, ο «Ντίλαν» της δημοφιλής σειράς Μπέβερλι Χιλς. Ο ηθοποιός νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη.

Όπως αναφέρει το lifo.gr ο ιστότοπος TMZ ανάφερε πως ο Λουκ Πέρι πέθανε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο St. Joseph’s Hospital του Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια, όπου νοσηλευόταν. Εκπρόσωποί του είχαν πει πως οι γιατροί έθεσαν τον ηθοποιό σε καταστολή σε μια προσπάθεια να δώσουν στον εγκέφαλό του την ευκαιρία να αναρρώσει από το επεισόδιο αλλά, όπως φαίνεται, η ζημιά ήταν ανεπανόρθωτη. Ο Λουκ Πέρι, 52 ετών, έγινε γνωστός στο Χόλιγουντ μέσα από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», ενώ αυτήν την περίοδο υποδυόταν τον Φρεντ Άντριους στη σειρά «Riverdale» του Netflix.

Επίσης παίζει έναν ρόλο στην επερχόμενη ταινία «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο με πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ. Η είδηση για το εγκεφαλικό είχε γίνει γνωστή λίγες ώρες αφότου το Fox είχε ανακοινώσει το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου γυρισμάτων για το «Beverly Hills, 90210.

Sourcelifo.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ