today-is-a-good-day
17 C
Athens

Σκληρή απάντηση Αρκά σε επικριτές του: Κανείς σιωπηλός σε αυτή την αθλιότητα

Σκληρή απάντηση στους επικριτές του, που τον κατηγορούν ότι δεν συμπεριέλαβε την πολιτική σάτιρα στα σκίτσα του πριν από το 2015, δίνει με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ο Αρκάς.

Με ένα σύντομο μήνυμα ο Αρκάς, μιλώντας σε τρίτο πρόσωπο, εκφράζει την άποψη ότι «ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση υπήρχαν πάντα» κρίνει ωστόσο ότι έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους μ’ αυτήν την κυβέρνηση, τόσο ώστε να τον αναγκάσουν να σχολιάζει αυτό που πάντα σιχαινόταν: την κεντρική πολιτική σκηνή.

«Απέναντι σ’ αυτή την αθλιότητα κανένας έντιμος άνθρωπος δεν δικαιούται να παραμείνει σιωπηλός» καταλήγει η ανάρτηση.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ: Έχουμε ήδη απαντήσει -παρ’ όλο που δεν οφείλαμε- στην ερώτηση: «γιατί ο Αρκάς δεν έκανε πολιτική σάτιρα πριν το 2015;». Εν τούτοις επειδή τα σχόλια συνεχίζονται το επαναλαμβάνουμε: Ο Αρκάς θεωρεί ότι ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση υπήρχαν πάντα, άλλα έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους μ’ αυτήν την κυβέρνηση, τόσο ώστε να τον αναγκάσουν να σχολιάζει αυτό που πάντα σιχαινόταν: την κεντρική πολιτική σκηνή. Απέναντι σ’ αυτή την αθλιότητα κανένας έντιμος άνθρωπος δεν δικαιούται να παραμείνει σιωπηλός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ