today-is-a-good-day
20.6 C
Athens

Ο Τσιτσιπάς στο «Tennis with the stars»

Σε μια εκδήλωση για φιλανθρωπικούς σκοπούς, που θα διεξαχθεί για 5η φορά, κλήθηκε να συμμετάσχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Πρόκειται για το «Tennis with the stars», που γίνεται στο περιθώριο της έναρξης του φημισμένου τουρνουά της Καλιφόρνιας Indian Wells. Συγκεκριμένα, η εκδήλωση αυτή δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους φίλους του τένις να έρθουν κοντά και να γνωριστούν με τα «αστέρια» του αθλήματος και τα όποια έσοδα προκύψουν, πηγαίνουν ως οικονομική ενίσχυση σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Φέτος, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου.

Στο μεταξύ, το εξαιρετικό ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει μέσα στο 2019 ο Έλληνας πρωταθλητής (ημιτελικά στο γκραν σλαμ της Μελβούρνης, τρόπαιο στην Μασσαλία), το απέδωσε με δηλώσεις του στην ακόμη πιο δυνατή προπόνηση που κάνει. Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Ντουμπάι, είπε μεταξύ άλλων:
«Φέτος είμαι περισσότερο συγκεντρωμένος και παίζω πολύ πιο καθαρό τένις. Έχω γίνει πιο επιθετικός, αφού ανεβαίνω συχνότερα στον φιλέ και αυτό δείχνει μέχρι τώρα να λειτουργεί. Η προπόνηση που κάνω πλέον είναι η διπλάσια σε σχέση με το παρελθόν, αφού καθημερινά βγαίνω στο τερέν δύο φορές την ημέρα, αντί για μία που έβγαινα μέχρι τώρα. Αυτό με έχει βοηθήσει πολύ στο να διατηρώ τον ρυθμό μου κατά τη διάρκεια του αγώνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ