today-is-a-good-day
19 C
Athens

Ο Μαδούρο έθεσε υπό κράτηση δημοσιογράφο επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις!

Τον δημοσιογράφο της Univision Jorge Ramos και το συνεργείο του έθεσε υπό κράτηση ο Νικολά Μαδούρο στη Βενεζουέλα, επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις που του έθεσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης.

Ο δημοσιογράφος κρατήθηκε επί 3 ώρες στο προεδρικό παλάτι και τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Ramos με καταγωγή από το Μεξικό έπαιρνε συνέντευξη από τον Μαδούρο όταν εκείνος τη διέκοψε και έθεσε όλη την ομάδα υπό κράτηση, παίρνοντας και τον εξοπλισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ramos χρησιμοποίησε τη λέξη δικτάτορας και του έδειξε μία φωτογραφία με πεινασμένα παιδιά στη Βενεζουέλα να ψάχνουν στα σκουπίδια φαγητό. Αυτό όμως δεν άρεσε στον Μαδούρο και έπραξε αναλόγως… Οπως εξομολογήθηκε ο Ramos, αρχικά ο Μαδούρο έβαλε το χέρι του πάνω στη φωτογραφία την οποία ο δημοσιογράφος είχε στο κινητό του και στη συνέχεια σηκώθηκε όρθιος και έφυγε.

Αμέσως ο δημοσιογράφος και το συνεργείο τέθηκαν υπό κράτηση σε χωριστά δωμάτια και τους αφαιρέθηκαν τα αντικείμενά τους.

Η περιπέτεια ευτυχώς διήρκεσε μόνο τρεις ώρες, στη διάρκεια των οποίων υπήρξε αγωνία για τον Ramos, τον πιο γνωστό δημοσιογράφο στον ισπανόφωνο κόσμο. Είναι ο ίδιος δημοσιογράφος που ο Τραμπ πέταξε έξω από συνέντευξη Τύπου το 2015.

Ο εξοπλισμός τους δεν επεστράφη ποτέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ