today-is-a-good-day
22.2 C
Athens

Απίστευτες δηλώσεις Π.Καμμένου: Τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά για μια ίλη τεθωρακισμένων

Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου τον τελευταίο καιρό προκαλούν, ωστόσο, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ ξεπέρασε τον εαυτό του σε νέα τηλεοπτική του εμφάνιση όπου μίλησε για τα Σκόπια, την Τουρκία και την εξαπάτησή του από τον πρωθυπουργό.

Αναφερόμενος στα Σκόπια ο πρώην υπουργός Άμυνας δήλωσε: «Τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά. Αν αποφασίσει μια ίλη τεθωρακισμένων να περάσει μέσα θα φτάσει στην άλλη πλευρά των Σκοπίων. Θα φτάσει στη Σερβία».

Αναφερόμενος στη συνέχεια στην Τουρκία, ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως οι γείτονες «έχουν μια πολιτική λεκτικού τσαμπουκά ο οποίος δεν συνδέεται πάντα με απειλή πραγματική χρήσης βίας».

«Οι Τούρκοι είναι δειλοί. Όταν καταλάβουν ότι έχουν απέναντι τους μια αποφασισμένη Ελλάδα ή έναν αποφασισμένο γείτονα είναι από αυτούς που κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο για να κάνουν τσαμπουκά, αλλά μόλις κατεβαίνει ο ψηλός, φεύγουν», πρόσθεσε.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι TRT ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι ο κ. Τσίπρας τον εξαπάτησε στο θέμα των Σκοπίων, αν και θεωρεί πως η συμφωνία ήταν έργο του Νίκου Κοτζιά.

«Ήταν καταρχήν ο Κοτζιάς που έδρασε ύπουλα και υπόγεια. Η συμφωνία των Πρεσπών προτάθηκε από τον κ. Κοτζιά. Εγώ είπα στους Αμερικάνους ότι η «Μακεδονία του Αιγαίου» είναι μια προπαγάνδα που ξεκίνησε από έναν φασίστα και έναν κομμουνιστή: Από τον Μουσολίνι και τον Τίτο». Αλλά και βεβαίως ο πρωθυπουργός έχει απόλυτη ευθύνη….Ή μπορώ να πω με εξαπάτησε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Τέλος, αναφερόμενος στους βουλευτές που εγκατέλειψαν τους ΑΝΕΛ «συμμαχώντας» με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως ο Βασίλης Κόκκαλης ντρέπεται κι αλλάζει δρόμο όταν τον συναντά. «Σε μια δύσκολη στιγμή ο άνθρωπος έχει να βάλει την αξιοπρέπεια του στο ζύγι. Στη ζυγαριά του ο κ. Κόκκαλης και η κυρία Χρυσοβελώνη έβαλαν την καρέκλα», σημείωσε.

Βίντεο της συνέντευξης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ