today-is-a-good-day
18.3 C
Athens

Ο Π.Πολάκης πανηγυρίζει για την… ανακοίνωση της ελεγχόμενης για τον δανεισμό του Attica Bank!

Με μία ανάρτηση του γνωστού του ύφους, γλώσσας και ορθογραφίας, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, πανηγυρίζει για τα όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Attica Bank σχετικά με το δάνειο των 100.000 ευρώ που του χορήγησε, θεωρώντας μάλλον πως πλέον τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει, “ξεχνώντας” πως η τράπεζα ελέγχεται για το χορηγηθέν δάνειο, σε σύσκεψη που έχει συγκαλέσει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας σύμφωνα με πληροφορίες του Σκάι.

Στη σύσκεψη θα παρευρεθούν στελέχη της τράπεζας που χορήγησε το δάνειο στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας προκειμένου να παράσχουν διευκρινίσεις για το θέμα.

Η Attica Bank είναι σήμερα η πέμπτη μεγαλύτερη ελληνική τράπεζα σε μέγεθος, μετά τις τέσσερις συστημικές (Εθνική, Alpha Bank, Eurobank και Πειραιώς).

Το καταναλωτικό δάνειο, ύψους 100.000 ευρώ, που πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας από την Attica Bank με ευνοϊκούς όρους και αμφίβολες εγγυήσεις και αποκάλυψε η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, προκαλεί ποικίλα ερωτήματα και αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο και την κοινή γνώμη.

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ