today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Κακουργηματική παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών από τον Πολάκη- Κατέγραψε τον Ι.Στουρνάρα

Σε μια αδιανόητη κακουργηματική πράξη, αυτή της παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών, και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων,  προέβη πριν λίγο ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Ο υπουργός κατέγραψε την επικοινωνία του με τον διοικητή της τραπέζης της Ελλάδας Γ.Στουρνάρα και μοίρασε τον διάλογο στα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πολάκης ενημέρωσε τον έκπληκτο διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος ότι τον καταγράφει, χωρίς όμως να εξασφαλίσει τη συναίνεσή του για την καταγραφή και τη διανομή της συνομιλίας τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Πολάκης δεν διένειμε ολόκληρο τον διάλογο, και ειδικά τα κομμάτια εκείνα που εκθέτουν τον ίδιο, παρά μόνο κάποια αποσπάσματα.

Εμφανώς ενοχλημένος από τον έλεγχο που άσκησε η ΤτΕ για το δάνειο που πήρε από την Attica Bank, ο Παύλος Πολάκης τηλεφώνησε στον επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα και… μαγνητοφώνησε – εν αγνοία του συνομιλητή του προφανώς – τον διάλογο. Στη συνέχεια… διένειμε τον διάλογο στο Documento.

Αν σε αυτή τη χώρα λειτουργούσε η δικαιοσύνη, θα είχε ήδη διαταχθεί η αυτεπάγγελτη δίωξη του κ. Πολάκη και του μέσου που δημοσίευσε τον υποκλαπέντα διάλογο.

Αν υπήρχε πρωθυπουργός θα είχε ήδη πετάξει τον κ. Πολάκη με κλωτσιές από την κυβέρνησή του.

Ασφαλώς όμως εδώ είναι Ελλάδα, όπου στην κυβέρνηση βρίσκεται η παρέα του ΣΥΡΙΖΑ…

Την αυθεντικότητα του διαλόγου επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο κ. Πολάκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ