today-is-a-good-day
17 C
Athens

Ο Γ.Χρηστάκος ξεμπροστιάζει τον Πολάκη: Συνεχίζει να λέει ψέματα για την υπόθεση Μπεσκένη

Απάντηση στους ισχυρισμούς Πολάκη ότι δήθεν  «δεν ασχολήθηκε επισταμένα με την αγωγή που του έκανε ο Μπεσκένης λόγω του τραγικού γεγονότος του θανάτου του», έδωσε με ανάρτησή του στο facebοοκ ο δημοσιογράφος Γιάννης Χρηστάκος, που δημοσίευσε και την καταδικαστική απόφαση εναντίον του Παύλου Πολάκη.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Χρηστάκο, ο κ. Πολάκης «έστειλε ένα βουνό χαρτιά, έστειλε μάρτυρες, ξεσήκωσε τον κόσμο όλο. Και το βασικό του επιχείρημα, αφού γνώριζε ότι είπε ψέμματα, ήταν ότι είχε δικαιολογημένο δημόσιο ενδιαφέρον».

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας  είχε κατηγορήσει τον αείμνηστο δημοσιογράφο, Βασίλη Μπεσκένη ότι δήθεν διορίστηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ όταν αποχωρούσε από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας όπου εργαζόταν επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Ωστόσο στη δίκη που έγινε πριν από λίγες μέρες δεν κατάφερε να αποδείξει με στοιχεία τους ισχυρισμούς του και έτσι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών τον έκρινε ένοχο για εξύβριση επιβάλλοντάς και χρηματική αποζημίωση στην οικογένεια του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Ο Παύλος Πολάκης ωστόσο δεν πτοήθηκε και σε ανάρτηση του στο Facebook σχολίασε ότι δεν «ασχολήθηκε επισταμένα με την αγωγή που του έκανε ο Μπεσκένης λόγω του τραγικού γεγονότος του θανάτου του», προαναγγέλλοντας όμως προσφυγή στο Εφετείο, γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ