today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Η Βίκη Νάκου επίσημα υποψηφία της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης

«Η Βίκη Νάκου, επίσημα υποψηφια στην Α’ Θεσσαλονίκης, με τη Νέα Δημοκρατία». Μια ξεχωριστή υποψηφιότητα, αποτελεί η ανακοίνωση της Βίκης Νάκου στην Α’ Θεσσαλονίκης, με τη Νέα Δημοκρατία στα πρώτα ονόματα, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστός στις εξαγγελίες του, προχώρησε την περασμένη Τετάρτη.

Η Βίκη Νάκου σπλάχνο των σπλάχνων της κοινωνίας μας, εργάζεται ακάματα, από 15 χρονών βοηθώντας την οικογένειά της, όταν ο πατέρας της έχασε την εργασία του. Ένας άνθρωπος σαν όλους εμάς, που ποτέ δεν το έβαλε κάτω και καμμία δυσκολία δεν την κατέβαλε. Απλή, εργατική, κοινωνική κι ευχάριστη στις παρέες, ανέπτυξε πολλές κοινωνικές δράσεις, από μικρή ηλικία.

Πρόεδρος του 15μελους του 18ου Λυκείου και όλων των δεκαπενταμελών των Λυκείων του Κέντρου της Θεσσαλονίκης, συντάραξε την εποχή της, όταν πρότεινε νέο μαθητικό κανονισμό, για τον οποίο έπεισε καθηγητές και γονείς δίνοντας μεγάλη μάχη, έναντι των διαφωνούντων, κερδίζοντας την πρώτη της μεγάλη νίκη. Αργότερα πρόεδρος των συμβασιούχων του δήμου Θεσσαλονίκης, έδωσε μάχες για τους συναδέλφους της και παραιτήθηκε, όταν δεν κατάφερε να πετύχει εξεταστικό μοντέλο πρόσληψης στους δήμους, ώστε να ξεπεραστεί το διαχρονικό «ρουσφέτι».

Τα τελευταία δύσκολα χρόνια ήταν Αντιπρόεδρος των εργαζομένων στο Δήμο Θεσσαλονίκης κι ήταν εκείνη, που στήριξε τους συναδέλφους της μέσα από τις πολλές δοκιμασίες της διανυόμενης κρίσης και κατάφερε να προωθήσει να γίνουν οι ευνοϊκές ρυθμίσεις στα δάνεια των δημοσίων υπαλλήλων, από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, που ισχύουν σήμερα, κερδίζοντας την μεγάλη εκτίμηση των συναδέλφων της.

Τελευταία έγινε γνωστό σε όλους, ότι υπήρξε η ψυχή της οργάνωσης των συλλαλητηρίων, για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, το 1992 και 1994, υπερασπιζόμενη το ιστορικό δίκαιο και σήμερα ενάντια στη «Συμφωνία των Πρεσπών», με τη παρουσία της τον περασμένο Ιούνιο στο Πισοδέρι της Φλώρινας. Ιστορικός και δημοσιογράφος η ίδια, αρθρογραφεί σε εφημερίδες, blogs και περιοδικά και βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους συμπολίτες της η οποίοι την έχουν με υψηλά ποσοστά αποδοχής στις δημοσκοπήσεις για την Α’ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ